Kim Kielsen og Mette Frederiksen øger samarbejdet. 

I forbindelse med Socialdemokratiets formand, Mette Frederiksen, deltagelse i Siumut Summer Summit i Qaqortoq, har de to partiformænd benyttet lejligheden til at forny partiernes samarbejdsaftale. Aftalen styrker bl.a. det daglige samarbejde mellem de to partiers sekretariater. 

Formand for Siumut, Kim Kielsen: 

“Jeg er glad for at Mette har taget imod vores invitation om at deltage i Siumut Summer Summit. Det lover godt, at Mette vælger at bruge sin ferie på at rejse til Grønland og lære mere om vores del af Rigsfællesskabet.” 

Formand for Socialdemokraterne, Mette Frederiksen: 

”Besøget her i Grønland og min deltagelse her ved Siumuts Summer Summit er vigtig for min forståelse af de udfordringer og muligheder vi sammen står overfor. Jeg tror grundlæggende på, at vi bedst løser problemer og udnytter muligheder i fællesskab, og derfor er jeg også glad for, at vi nu har underskrevet en fornyet samarbejdsaftale mellem vores to partier.” 

Kim Kielsen: 

”Med den fornyede aftale øger vi blandt andet samarbejdet mellem vores partiers sekretariater. Det er vigtigt for begge vores partier, at vi i fremtiden bliver endnu bedre til at dele viden og samarbejde om at udvikle fælles løsninger.” 

For yderligere spørgsmål: 

Mikael Petersen, partisekretær – tlf. +299 56 48 70